Persondatapolitik

 

Persondatapolitik 
For at kunne modtage en bestilling og sende varerne til dig, skal du som min. oplyse navn, mobilnummer og e-mailadresse. De registrerede oplysninger opbevares sammen med information om, hvilke varer du har købt i minimum de 5 år. Det gør vi også for at opfylde både dine og vores garantivilkår og for at du senere kan henvende dig og få en ny kopi af din faktura. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til din nærmeste pakkeshop.

pchristensen.dk er dataansvarlig og videregiver eller sælger ikke personlige informationer til tredjepart. 

Når du køber et produkt via hjemmesiden, accepterer du, at P. Christensen indsamler og behandler oplysninger om dig. Der indsamles og behandles alene oplysninger, som er nødvendige for at administrere din ordre og/eller dit medlemskab af P. Christensens nyhedsbreve. Oplysningerne anvendes ikke til andre formål end ovenstående.

Som registreret hos pchristensen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til shop@pchristensen.dk

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende
Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny reklamationsperiode. P. Christensen A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er er lagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.

 

Vi registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside eller når du handler i vores afdelinger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Vi vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvad bruger vi dit samtykke til:
•    Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser.
•    Markedsføring.
•    Nyheder og information om særlige kundefordele hos os.
Vi lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer vi har, er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.
Samtykket kan du afgive i vores afdelinger, hjemmeside, ved et tilbud eller tilmelder dig et nyhedsbrev. Læs mere om hvordan du tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.
Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige forbrugerinformation.

 

2. Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi?
I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.
2.1 Hjemmeside og digitale medier
På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du tilmelder dig vores nyhedsbreve. Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du at vi indsamler data om dig.
2.1 Brug af kontaktformularer
På vores websites kan du benytte dig af forskellige kontaktformularer. I dem beder vi om følgende informationer:
•    Dit navn
•    E-mail
•    Telefonnummer
•    Postnummer
Når du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du os lov til at kontakte dig via disse informationer.
2.1.2 Cookiedata
Vi anvender cookies på vores hjemmeside til følgende formål:
•    Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
•    Forbedre hastigheden for webstedet.
•    Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
•    Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
•    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
•    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
•    Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
•    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.
Vi anvender ikke cookies til:
•    At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
•    At samle personfølsomme data ind.
•    At videregive personligt identificerbare data til tredjepart
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.
Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering
Vores egne cookies
Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.
Tredjeparts cookies
Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

3. Generelt
Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt.
Vi overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.
Interne IT-systemer
Vi har også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af alle vores afdelinger. Den juridiske enhed, hvor i du har afgivet dit samtykke er den samme.

 

4. Hvordan du tilbagekalde dit samtykke
Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.
For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os shop@pchristensen.dk og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med os. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.
Du har krav på at få udleveret alle informationer, vi har opbevaret omkring dig i et struktureret, almindeligt anvendt format, så du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette eller begrænse hvilken persondata vi lagrer om dig.
Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener vi ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata.

 

5. Øvrige rettigheder
Du har retten til, at få udleveret alle informationer vi har opbevaret omkring dig.
Du har retten til at få dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig.
Du har retten til at begrænse automatisk profilering samt retten til indsigelse, som disse er beskrevet i persondataforordningen.
Du har retten til at klage til Datatilsynet i tilfælde af behandling af dine oplysninger i strid med nærværende samtykke eller lovgivningen i øvrigt:
Datatilsynet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Telefon: 33193200
E-mail: dt@datatilsynet.dk 
Hjemmeside: https://www.datatilsynet.dk
Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside.